zondag 15 januari 2012

jaar4 n1

TiRiTator            Goede voornemens               jaar 4 nr 1


Van de redactie
2012 alweer. En dus bestaat de TiRiTator al 2 jaar (daarvoor had je 2 jaar de TiemTator).
Ook kan ik jullie mededelen dat we al 1500 pageviews hebben gehad!!! (voor meer hierover lees 'Pageviews')
Dit lijkt mij een goede reden om terug te kijken naar eerdere TiRiTators en hier goede voornemens uit te halen. Eerder reageren op de reacties van lezers lijkt mij bijvoorbeeld een goed voornemen. Heb jij ook een goed voornemen voor 2012, een jaar dat op een paar kleine probleempjes (de wereld schijnt te vergaan) een mooi jaar schijnt te worden, deel ze dan met ons!
Trouwens terug komend op het extra nummer over water kreeg ik een mailtje binnen over een nog dwazer zwembad. Kijk maar eens bij Dwaas, dwazer, dwaast

Foto
Vuurwerk des te langer je er naar kijkt des te mooier ziet het er uit! Jammer dat dat in het echt niet kan. Gelukkig kunnen we foto's maken en dus kunnen jullie nu zien hoe mooi het eigenlijk is.
De linker lijkt wel uit twee vuurwerk pijlen te bestaan en de rechter lijkt van kleur te veranderen. Wunderschön

Humor
Als jullie de volgende 2 moppen niet leuk vinden dan weet ik het ook niet meer.

Tijdens het jachtseizoon op het platteland van Stockholm is een goedgeklede man op jacht. Wanneer hij een vete eend ziet langsvliegen richt hij op de eend om te schieten. Het schot is raak en de eend stort neer. Deze landt echter op een akker en de boer claimt de prooi.
Omdat beiden de prooi willen hebben oppert de boer om het probleem op de ouderwetse wijze op te lossen."Ik trap jou zo hard als ik kan in jouw kruis en daarna mag jij. Degene die het minste geluid maakt mag de vogel" legt de boer uit.  De boer mag beginnen en schopt kei-hard. Hierdoor ligt de jager 20 minuten op de grond terwijl hij moeite doet zo min mogelijk geluid te maken. Wanneer de jager opstaat zegt hij: "zo en nu mag ik." Waarop de boer zegt: "Nee laat maar, jij mag de vogel hebben."

Beste nederlandse mop uit 2009 oftewel nu al  2  eh 3 jaar geleden
Een vrouw en een verkoper zitten in een vliegtuig. De verkoper verveelt zich en probeert dan ook een gesprek met de vrouw aan te knopen. Maar de vrouw is moe en wil het liefst slapen.
"Zullen we een spelletje spelen?" vraagt de verkoper: "luister, je mag de ander om de beurt een vraag stellen en als die het antwoord niet weet moet hij 5 euro betalen" De vrouw weigert maar de verkoper dringt aan: "weet je wat wanneer jij de antwoord op een vraag niet weet moet je 5 euro betalen en wanneer ik het antwoord niet weet moet ik 50 euro betalen". "Vooruit dan" zegt de vrouw en de verkoper begint met een vraag. "Hoeveel bedraagt de afstand tussen de maan en de aarde?" De vrouw zwijgt en pakt 5 euro uit haar portemonnee. De man glundert: "Nu is het jouw beurt om iets te vragen!".
De vrouw denkt even na en vraagt dan: "Wat gaat met drie poten de berg op en komt er met 4 poten weer vanaf?" De verkoper weet het antwoord niet en begint te googlen. Ondertussen valt de vrouw in slaap. Wanneer de verkoper ook op google geen antwoord kan vinden maakt hij de vrouw wakker en overhandigt haar 50 euro. "Wat was eigenlijk het antwoord?" vraagt de verkoper wanneer hij ziet dat de vrouw weer probeert te slapen. De vrouw neemt zwijgend haar portemonnee en geeft de verkoper 5 euro....

Natuurlijk zijn er ook minder professionele moppen bij:
Twee vogels zitten in een boom te kijken hoe een schildpad telkens weer uit een boom springt en met zijn poten wappert. Zegt de ene vogel tegen de ander: "schat ik denk dat dit het moment is dat we hem moeten vertellen dat hij geadopteerd is"

Twee varkens staan in de wei. Zegt de eerste varken: "Knor". Waarop de tweede antwoord: "Unox".

Gadget
Een nieuw jaar dat moet staan voor verbetering. Verbetering in de wereld, in de economie en in de wetenschap. Gadgets helpen daar mee. Laten we dan ook voor een keertje extra veel aandacht besteden aan deze hebbedingetjes.

Deze zullen ons misschien niet veel helpen maar het geeft wel werkgelegenheid :)

Handig voor wanneer je je veters moet strikken in het donker maar...
...ziet het er ook mooi uit?

jazeker de VOODOO pennenhouder

Quotes
Weer terug in de TiRiTator is de rubriek Quotes.

Wanneer iedereen zich met zijn eigen zaken bemoeit worden alle zaken besproken

Over een kwestie bestaan 2 meningen. De verkeerde en die van mij

Ik denk dat quotes zo leuk zijn doordat er plotselinge wendingen in zitten. Je verwacht de grap
op het begin nog niet. Deze rubriek zal overigens ook in de volgende TiRiTator te vinden zijn.


Dwaas, dwazer, dwaast
Ja in het vorige nummer hadden we het bij de Gadgets over een zwembad drijvend op het water. Wat erg dwaas is. Maar dat het nog dwazer kon is gebleken. Op het Marina Bay Sands Skypark Hotel in Singapore is een speciale attractie geopend. Daar staat op de 55ste verdieping namelijk een zwembad! Vanuit het bad kijk je uit over heel de stad.
Duidelijk niet voor mensen met hoogtevrees

Cartoonrubriek
Deze keer enkel bestaand uit een plaatje

Kijk het is echt!


Pageviews
Ja jullie hoorden het goed 1500 pageviews! En nu op naar de 15000 :'). Want des te meer lezers des te meer vreugd. Ken jij toevallig iemand van wie je denkt dat hij dit leuk zou kunnen vinden! Wees dan vooral niet te bang hem te mailen dat dit blad bestaat.
 De Redactie

En hier nog eens 'n bewijs


Veel leesplezier          Veel leesplezier          Veel leesplezier

Automatisch een berichtje krijgen wanneer er weer een nieuwe TiRiTator is verschenen? Mail mij dan en ik voeg je toe aan mijn mailgroep!                                  Je kan deze site ook delen via Facebook en/of Twitter! Een stukje onder deze TiRiTator staat er meer info over!                     Reacties? Voeg dan een reactie toe onder dit bericht!

 © copyright TiRiTator

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, leuk dat je een reactie wil toevoegen!
Hieronder heb ik een reactieformulier toegevoegd. Vul dit even in (gegevens worden niet misbruikt en je kan anoniem blijven) en schrijf vervolgens je reactie.
De redactie van de TiRiTator

Zoeken in deze blog

Volgers